TeÉrted Akadémia

Ez a blog a TeÉrted Akadémia diákújságíró kurzusának kulisszái mögül tudósít, és a tanfolyam részvevőinek első zsurnaliszta szárnypróbálgatásait hivatott közölni. A TeÉrted Akadémia a Budapesti Művelődési Központ ifjúsági programsorozata. A program az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Bővebben: www.bmknet.hu, www.teertedakademia.hu

VPOP mikulásra

2010. 12. 13. 16.50 TeÉrted Akadémia

VPOP-sajtószóvívőt hozott a Mikulás a TeÉrted Akadémia diákjainak 2010. december 6-án (volt különben csoki is, de az nem válaszolt a feltett kérdésekre).  Sipos Jenő a TeÉrted Akadémia Diákújságíró tanfolyamán már visszatérő vendég: ezúttal is szabályos ostromállapot alakult ki a személye körül. A sajtószóvívő a hiteles tájékoztatás boszorkánykonyhájába engedett betekintést a diákoknak...

VPOP óra

 

A korrekt, hiteles tájékoztatáshoz tapasztalat, ismeret szükségesek

Kérdésekkel bombázták Sipos Jenőt a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága szóvivőjét a diákújságírók

Sipos Jenő ismét előadást tartott a Budapesti Művelődési Központ TeÉrted Akadémia diákújságíróinak. A Vám- és Pénzügyőrség szóvivője alig kezdte el mondandóját, a diákok rögtön kérdésekkel bombázták. Minden érdekelte őket, ami a pénzügyőrök munkájával kapcsolatos. Volt olyan fiatal, aki tátott szájjal hallgatta végig a vámosok legextrémebb eseteit.


Sipos Jenőt többen arról faggatták, hogyan lehet valakiből elismert  szóvivő.
Elárulta, ő is végigjárta a ranglétrát a VPOP-nél, ahol 16 éve sajtószóvivő. Véleménye szerint, a sajtófeladatokat egy-egy szervezetnél, cégnél olyan személy tudja korrekten, hitelesen ellátni, aki az ott töltött évek alatt, munkája révén kiválóan megismerte az adott területet.

Hiteles tájékoztatás a kurzuson is

Az ezredes a kötetlen beszélgetés végén meghívta a diákokat, vegyenek részt egy VPOP sajtótájékoztatón, ismerjék meg a kommunikációs osztály feladatait.


- Nagyon jól éreztem magam, nem is vettem észre, hogy milyen gyorsan eltelt az a pár óra, amit a TeÉrted Akadémián töltöttem a fiatalokkal. Bevallom, nem számítottam arra, hogy ilyen sok kérdést fogok kapni, aminek viszont örülök, hiszen kiderült számomra: a BMK-ra járó diákújságírókat rengeteg kérdés foglalkoztatja. Ebbe beletartozik a politika, a közélet és persze a pénzügyőrség is. Úgy érzem, néhány év múlva közülük sajtótájékoztatókon fognak kérdéseket feltenni, hacsak nem ők fogják tartani azokat – mondja Sipos Jenő szóvivő.

- Julius Athina - 

Szólj hozzá!

Címkék: sajtó mikulás szóvivő vendég tájékoztatás vpop vám és pénzügyőrség sipos jenő sajtókapcsolatok

A bejegyzés trackback címe:

https://teertedakademia.blog.hu/api/trackback/id/tr172513447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása